Vins i caves

4 de maig de 2020:
Amb l’inici de les fases de desconfinament són molts els comerços que comencen a oferir els seus serveis d’una manera o altra i resulta una tasca pràcticament impossible mantenir aquest directori actualitzat. L’equip de Vilafrancadesdecasa.cat hem decidit apostar per seguir informant d’iniciatives socials i culturals, i deixar de mantenir al dia els llistats de negocis.

Cellers que principalment oferien el seu producte a restaurants i botigues especialitzades, amb el tancament d’aquests han disminuït considerablement les seves vendes.

Alguns d’ells tenen o han activat l’opció de venda on-line. Si trobeu a faltar algun celler que també faci aquest servei especial, proposeu-lo aquí:

Can Descregutwww.candescregut.com

Vins Forestawww.vinsdeforesta.cat

Albet i Noyawww.albetinoya.cat

Carol Vallès www.carolvalles.com

Mas Comtal – www.mascomtal.com/botiga-online/

Caves Guilerawww.cavaguilera.com

Celler Mas Gomà 1724 – Vendrell Olivellawww.masgoma1724.com
Servei d’entrega a domicili

Torreshttps://shop.torres.es

Maset del Lleówww.maset.com

D’altra banda, el Consorci de Promoció Turística del Penedès ha publicat al seu web enoturismepenedes.cat el llistat de comerços de la Ruta del Vi que ofereixen la possibilitat de comprar els productes i gaudir-los a casa durant l’estat d’excepció i confinament. D’aquesta manera, es poden seguir gaudint dels productes del Penedès de forma còmoda i segura. En el llistat s’hi inclouen, per exemple, les vinoteques i botigues de vins amb botiga online i entrega a domicili perquè un dels productes principals del territori, el vi, no falti a casa. També s’hi poden trobar els comerços especialitzats en producte km.0 que fan enviaments a casa o els restaurants que es reinventen i proposen els seus menús diaris per emportar.

Els comentaris estan tancats.