Natura al balcó, el concurs dels balcons florits

Natura al Balcó és un concurs que organitza el Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilafranca a través d’Instagram que premiarà aquells balcons més “naturalitzats”.

L’objectiu, diuen, “és fomentar el verd urbà en balcons, finestres, patis i jardins del municipi”. I és que “els beneficis de les plantes són múltiples i en època de confinament pot aportar molts beneficis directes i indirectes a la gent que les cuida i que les té a prop, ja sigui perquè hi cultiva aliments, en cuida diferents tipus de flors, plantes aromàtiques,…pot resultar una activitat fins i tot terapèutica”.

Un segon objectiu és també donar suport a floristeries i productors de planter tot fomentant les vendes a aquests establiments, tant bon punt han pogut reobrir la persiana.

Per participar-hi, podeu compartir les vostres fotografies i vídeos a Instagram amb l’etiqueta #VilafrancaNaturaAlBalcó. El concurs és actiu de l’11 de maig al 21 de juny i estableix dues categories: Balcons i finestres i Jardins i patis interiors. Així mateix, també hi haurà un premi addicional per un balcó o jardí de la comarca.

Per cada categoria, s’han establert tres premis que es podran bescanviar per plantes i flors a les floristieries locals:
1r premi per un valor de 150 euros
2n premi de 100 euros
3r premi de 50 euros

El premi pel jardí o balcó de la comarca serà de 50 euros a bescanviar en una floristeria de Vilafranca del Penedès.

Els comentaris estan tancats.