‘Una primavera diferent’, el conte de l’Ajuntament pels infants de Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès regala un conte virtual als infants aquest Sant Jordi, un regal i un homenatge a tots els nens i nenes per agrair el seu esforç en aquests moments de confinament. Amb aquest conte, que totes les famílies podeu descarregar i imprimir a casa, l’ajuntament vol agrair l’esforç, la paciència, la responsabilitat i l’actitud positiva dels infants en aquests moments de confinament a causa de la pandèmia del Coronavirus-COVID19.

El conte porta per títol Una primavera diferent i es basa en les cartes que s’intercanvien els dos fills de la família Vila, la Cesca i el Quim, amb el seu avi. Els textos del conte han anat a càrrec d’Agustí Roig i Roser Rojas, i les il·lustracions de la dibuixant i il·lustradora vilafranquina Nenén. Els 5 personatges del conte ja són molt coneguts per la població de Vilafranca, ja que han servit per personalitzar els contenidors de residus de la ciutat.

Un conte i un joc
El conte podeu llegir-lo i explicar-lo, però també podreu pintar els dibuixos d’algunes de les pàgines, que s’han deixat expressament sense pintar per tal que els infants ho puguin fer a casa. I al final del conte, hi trobareu uns titelles, que podeu pintar i retallar per jugar-hi.

Llegiu i descarregueu-vos el conte aquí

Més informació al web de l’Ajuntament.

Els comentaris estan tancats.