Pilates, ioga i fregues des de casa!

Mantenir-se actiu aquests dies en que el confinament no ens permet moure’ns de casa és important! Estiraments, sessions de pilates o ioga, o recomanacions posturals per treballar des de casa entre les propostes que corren per Vilafranca!

Espai Pilates

A Espai Pilates volen que el confinament no sigui sinònim de jeure al sofà i que practiquem aquesta disciplina tan útil per sentir-nos amb energia i que millora les articulacions.

Al seu canal de Youtube trobareu sessions de Pilates per fer des de casa i també ofereixen sessions privades i personalitzades, amb una professora a distància a través de videoconferències.


Fisioteràpia El Centre

Desde l’inici del confinamet la gent de Fisioteràpia El Centre pengen cada dia a les xarxes socials sessions d’estiraments, treballs de potenciació i pilates. Resolen també peticions personals que facin amics, seguidors i clients a xarxes!

Les sessions d’estiraments són els dilluns, dimecres, divendres i diumenges a les 20.10h, després dels aplaudiments. Ho podeu seguir a través del Facebook @monicamireia i a l’Instagram @guileramonica8 en directe. Després ho trobareu penjat a @fisioelcentre.

L’Arnau Rafecas, entrenador personal i responsable de Electrofitness El
Centre, diàriament ofereix a través del seu canal d’Instagram Live una sessió d’entrenament de fitness. Cada dia a les 10h.

https://www.instagram.com/p/B-CSD4jiR29/?utm_source=ig_web_copy_link

Cal Fregues

A Cal Fregues tampoc paren! A més de l’atenció telefònica als seus pacients i seguir part de l’activitat de manera virtual, al seu Instagram @calfregues ens fan recomanacions molt interessants per aquests dies. Per exemple, consells i autofregues per combatre l’estrés i l’ansietat o exercicis lumbars i de la pelvis per combatre els problemes de treballar asseguts en una cadira que és una porqueria i passar-hi massa hores.

https://www.instagram.com/tv/B-H652IJvj8/?utm_source=ig_web_copy_link

CarmenFit Terapèutic

Necessitem cuidar-nos durant el confinament. Per això oferim classes onlins 7 dies a la setmana , en dierecte!

  • Pilates, bodyart, tonificació, ioga, estiraments
  • Classes en horari de matí i de tarda
  • Rebràs els vídeos de les classes perquè puguis seguir practicant quan vulguis

Més informació al 660 653 703 / www.carmenfit.fit

Nova Fisio

La fisioterapeuta Mònica Mitjans tamble obra les “portes virtuals” del seu espai ‘Nova Fisio‘. Properament oferiran un curs de gimnàstica abdomino hipopressiva d’iniciació. Si us interessa, contacteu-hi a través del seu formulari de contacte: http://novafisio.es/contacta/ o bé trucant al 662 20 40 67

Els comentaris estan tancats.