Llibreries obertes

Actualització 7 de maig de 2020
Ara que les llibreries obren, llibreriesobertes.cat abaixa la persiana. Han venut més de 50.000 llibres i han pogut injectar gairebé un milió d’euros al sector! Mantindran actives les seves xarxes socials per seguir donant veu a la cultura del país.

Es tracta d’una campanya per poder comprar llibres en diferit i així ajudar a mantenir vives les llibreries del país. L’usuari només ha d’entrar a la plataforma https://llibreriesobertes.cat/, escollir a quina llibreria vol comprar (de Vilafranca hi trobem l’Abacus, l’Odissea, la llibreria Cuscó i La Cultural), i buscar el llibre que desitja. El pagament es fa per avançat i les llibreries faran entrega dels llibres un cop s’acabi el període de confinament i puguin tornar a obrir.

Especial Sant Jordi
Ara que s’apropa Sant Jordi la plataforma llibreriesobertes.cat ofereix una nova funcionalitat. En fer la comanda, al formulari pots indicar si és per a tu o si li vols regalar a algú. Si es tracta d’un regal, has d’indicar el nom i cognoms de la persona destinatària així com la seva adreça electrònica. La mateixa plataforma enviarà a la persona indicada un correu amb un val pel llibre que li regalen i la llibreria on el podrà recollir quan tornem a la “normalitat”.

Els comentaris estan tancats.