Impressores 3D al servei de la causa

Un grup de persones i empreses de Vilafranca que tenen al seu poder impressores 3D s’han organitzat per imprimir el que es diuen EPIs (Equips de Protecció Individual), que son essencials per evitar el contagi del Coronavirus i que son extremadament necessaris, tant a l’Hospital com a d’altres centre sanitaris.

El grup, batejat amb el nom de CV19 FAB Vilafranca, va néixer el passat 22 de març i, des de llavors, s’organitza a partir d’un grup de Telegram (si hi vols accedir, clica aquí). A través d’aquest grup s’han compartit diversos models de viseres per imprimir en 3D; sota la supervisió i amb la col·laboració de l’Àrea de Qualitat, Organització i Innovació del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el suport de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Quan una persona o empresa té impreses les viseres, avisa a la Policia Local de Vilafranca, que les recull i les fa arribar a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

El grup de makers, que no para, fa una crida a les persones i empreses de Vilafranca que disposin d’impressores 3D perquè se sumin a aquesta iniciativa.

Els comentaris estan tancats.