Fem el calendari dels Capgrossos entre totes

Normalment, l’Humbert, la Roseta, en Canyamàs i la Zingarel·la aprofitaven l’arribada del bon temps per fer-se fotos en el dia a dia i als racons més característics de la vila i del Penedès. Aquest any, però, i a causa de la situació de confinament que obliga tothom a quedar-se a casa, els Capgrossos faran el calendari una mica diferent. És per això que fan una crida a tothom perquè els faci arribar dibuixos, especialment entre els més petits de la casa.

Els dibuixos han de ser en format DIN A4, poden ser fets amb qualsevol tipus de material (llapis de colors, retoladors, ceres, aquarel·les…) i la temàtica ha de ser “Els Capgrossos de Vilafranca”.

Els podeu fer arribar els dibuixos a l’adreça de correu electrònic capgrossosdevilafranca@gmail.com, ja siguin escanejats o fent-ne una fotografia. A l’assumpte del correu hi heu de posar “CONCURS CALENDARI CAPGROSSOS” i, al cos, el vostre nom i cognoms, el curs escolar i el títol del dibuix. Guardeu el dibuix en bones condicions per tal de poder-lo digitalitzar un cop passat el confinament.

Els dibuixos seran classificats en sis categories, (educació infantil, cicles inicial, mitjà i superior de primària, i primer i segon cicle d’ESO). Entre tots els dibuixos que es rebin, s’escolliràn els millors que seran els que formaran part del nou calendari per al proper any vilafranquí que, com se sap, va des de la Festa Major del 2020 a la Festa Major del 2021. Hi ha temps per presentar els dibuixos fins el 30 d’abril.

L’Humbert, la Roseta, el Canyamàs i la Zingarel·la esperen els dibuixos amb molta il·lusió.

Els comentaris estan tancats.